top of page

Acerca de

1000 Fællesskaber

Kom med til blomsterworkshops
i december 

Florafabula har med støtte fra Kulturministeriet fået den fantastiske mulighed, at afholde 5 blomsterworkshops i uge 50 (14. - 17. december) - helt gratis. 

Gennem hele sommeren har Florafabula og kulturhuset Mejeriet i Torup udbudt en Blomsterfestival for borgere i kommunen. Arrangementet har budt på mange forskellige workshops for både børn og vokse, hvor hovedaktiviteten har været at lære deltagerne at skabe kunstneriske papirblomster af italiensk crepepapir. 

 

Vores blomsterworkshops kombinerer kunsten at lave evighedsblomster i et hyggeligt samvær, som kan danne udgangspunkt for en ny hobby og fællesskab. Fælles for de forskellige workshops har været, at deltagerne har fået teknikker og færdigheder til at kunne skabe papirblomster akkompagneret af pianist og krydret med en tapas-menu og vin.  

 

Gratis for dig over 60 år

Sammen med Bogby Torup og Mejeriet i Torup er vores idé er at hylde samværet og hyggen oven på en tid, hvor venskab og fælles aktiviteter har stået i skyggen af Corona. Vores tilbud er derfor en aktivitet til de ældre borgere i kommunen, som har mærket ensomheden grundet manglende socialt samvær. 

JA TAK, MELD MIG PÅ.

Kom gratis med på workshop

Thanks for submitting!
bottom of page