Kommende begivenheder

 • Isblomster og julekugler
  11. dec. 13.00 – 16.00
  Mejeriet, Torupvejen 135B, 3390 Hundested, Danmark
  Kom og lær at lav dit eget unikke julepynt. Vi skal på denne workshop lave eventyrlige julekugler, smukke isblomster og magiske juleroser af crepepapir.
 • Blomsterworkshop
  08. jan. 2023 13.00 – 16.00
  Mejeriet, Torupvejen 135B, 3390 Hundested, Danmark
  På denne dag skal kan du lave din egen eventyrlig valmue af det fineste italienske crepepapir. Kom alene eller tag dine veninder med til en blomsterdag i smukke omgivelser og hyggeligt samvær.
 • Blomster & Bobler
  15. jan. 2023 13.00 – 17.00 CET
  Mejeriet, Torupvejen 135B, 3390 Hundested, Danmark
  Spring ind i det nye år med en blomsterworkshop. Kom og skab dine egne smukke papirblomster til skøn, levende musik fra flyglet. Du får mulighed for at lave din egen unikke buket ud fra tre forskellige blomsterskabeloner. Vi serverer bobler og en let nytårs-tapas.
 • Blomster og Bobler
  12. feb. 2023 13.00 – 17.00
  Mejeriet, Torupvejen 135B, 3390 Hundested, Danmark
  Du bliver instrueret i at skabe de smukkeste valmuer af crepepapir og du har tid til at kreere din egen buket. Du bestemmer selv størrelse og farve. Vi tager udgangspunkt i enkle skabeloner og den fri fantasi. Vi serverer lidt lækkert til ganen og et glas med liflige bobler.
 • Vilde blomster
  19. feb. 2023 13.00 – 16.00
  Mejeriet, Torupvejen 135B, 3390 Hundested, Danmark
  Du bliver instrueret i at lave de smukkeste vilde blomster af crepepapir og mulighed for at lave din egen vilde buket. Lav en eller flere blomster alt efter evne, blomsterstørrelser og dit ambitionsniveau.
 
FloraFabula2984.jpg

Private saloner

Hos Florafabula kan du også booke os til dit helt private selskab, til fødselsdage, polterabender eller firmaarrangementer. 

Vi har de seneste måneder holdt workshops for Koldinghus, skt. Petri, Røde Kors, polterabender og fødselsdage. Vi kommer gerne ud, eller I er velkomne her på værkstedet i Lynæs.  

Senest har vi holdt Diannas fødselsdag og her kommer et par ord fra Dianna:

 

"Et besøg i Rikkes hyggelige værksted med 7 veninder gjorde min fødselsdag til en af de bedre. Rikke gav kærlig vejledning, og holdt os i hånden gennem 3 timer, Vi traf valg om farver og størrelser med en alvor, som var det livet om at gøre. Og med tilbageholdt åndedræt og stor koncentration gjorde vi dét, vi først ikke troede muligt: Vi skabte de smukkeste blomster. Og vi grinede af tvivlen på vores evner. Og af resultaterne: Meget afsløres i skabelsen af en papirblomst - farvevalg, knoppens fasthed, typen af støv på dragerne og lim der klistrer. Kropsanalogi og kvindesalon når det er bedst! Tak for en dejlig, dejlig oplevelse."