Sådan gør du!

På vores workshops lærer du at lave mange forskellige blomster ud af crepepapir. Hvis du har lyst til at arbejde videre med de smukke papirblomster, når du kommer hjem fx til en en smuk veninde-buket, en værtsgave eller simpelthen blot en smuk buket til stuen, så har du mulighed for at købe vores færdige blomster-kit. Her er alt, hvad du behøver for at kommer i gang. Her på siden guider vi dig igennem processen med at skabe juleroser, valmuer, roser med meget mere. 

Ikke to blomster kits er ens. De unikke æsker med materialer til at lave papirblomster kommer kits med hhv. 5 el. 7 ruller papir. Der er materialer nok til god, stor buket. Det lille kit har materialer til ml. 10 og 15 blomster, mens det større blomster kit har materialer til min. 20 blomster. Det fremgår af beskrivelsen i hvert kit, hvilke farver der indgår. Vores blomster kits har alt det du har brug for. Du skal blot selv sørge for en god saks og lim. Vi anbefaler Tacky Glue lim, som du også kan købe i vores shop. Det tørrer hurtigt og er gennemsigtigt. 

Alle vores kits pakkes og udvælges af Florafabula i vores værksted i Lynæs. Her sørger vi for, at hvert kit indeholde de helt rigtige materialer af den bedste kvalitet. Da vi ikke lagerfører alle blomsterkits, men pakker dem individuelt, kan du i nogle perioder forvente en leveringstid på ml. 5-7 hverdage. Vi bestræber os altid på at sende så hurtigt, som det kan lade sig gøre.