top of page
0017_flora.jpg

Workshops til firmaer 

Styrk samværet og slip kreativiteten løs og få en skræddersyet  blomster-

workshops. En social aktivitet, hvor I lærer at lave blomster af crepepapir. Alle kan være med til at lave blomster, både voksne og børn. Vi varierer både temaer og sværhedsgrad så det passer ind i netop jeres sammenhæng.

 

Blomster spreder glæde! Evighedsblomster af naturlige materialer er bæredygtige og sender et smukt signal.

I kan afholde blomsterworkshops på mange måder og i mange forskellige sammenhænge, som I også vil kunne se og læse mere om herunder til inspiration. Lad skabelsen af blomstergrene, buketter eller blomsterkompositioner danne ramme om kreative teambuilding øvelser, eller brug et blomsterevent som en fælles anledning til at pynte jeres arbejdsplads eller kantine op.

Florafabula holder workshops for store som små hold - og overalt i Danmark.

 

"Rikke Hallunds workshop var en oplevelse fyldt med skønhed og kreativitet. Vi havde en super hyggelige aften, vi lærte vi at kreere de mest fantastiske papirs blomster med Rikkes viden og ekspertise. Det var en fornøjelse at være en del af og dejligt at kunne dele oplevelsen med kollegaerne i Bavarian Nordic. Jeg kan på det varmeste anbefale en blomsterworkshop hos Florafabula." - Christina, Bavarian Nordic 

koldinghus_edited.jpg

Koldinghus

I anledning af H.K.H Kronprinsesse Marys 50 års fødselsdag havde Kongernes Samling, Koldinghus en særudstilling. Florafabula var inviteret med og holdt flere workshops i de smukke omgivelser.

IMG_1990.HEIC

Bavarian Nordic

Bavarian Nordic er så heldig at have en personaleforening, som løbende holder spændende arrangementer. Florafabula gæstede foreningen med en workshop, hvor der blev skabt papirblomster i stor stil. 

petri_edited.jpg

Hotel Skt. Petri

Sammen med Hotel Skt Petri lancerede vi en eksklusiv blomstersalon med bobler og forfriskende snacks. Anledningen var Mors dag. Her fik deltagerne en hyggelig og sjov workshop på Hotel Skt. Petri i København.

Velux, Hornbæk Hus, Langenæs Kirke, Røde Kors, Nordrum, Det lille kafferisteri, Hus & Haveliv, Blomsterfestivaler i Halsnæs 

Foruden en lang række private workshops

FloraFabula2984.jpg

Workshops til Private
 

Hos Florafabula kan du booke et privat arrangement. Vi kommer gerne ud og faciliterer din egen private workshop.

Til Diannas fødselsdagsarrangement med veninderne:

 

"Et besøg i Rikkes hyggelige værksted med 7 veninder gjorde min fødselsdag til en af de bedre. Rikke gav kærlig vejledning, og holdt os i hånden gennem 3 timer, Vi traf valg om farver og størrelser med en alvor, som var det livet om at gøre. Og med tilbageholdt åndedræt og stor koncentration gjorde vi dét, vi først ikke troede muligt: Vi skabte de smukkeste blomster. Og vi grinede af tvivlen på vores evner. Og af resultaterne: Meget afsløres i skabelsen af en papirblomst - farvevalg, knoppens fasthed, typen af støv på dragerne og lim der klistrer. Kropsanalogi og kvindesalon når det er bedst! Tak for en dejlig, dejlig oplevelse."

bottom of page