top of page
0017_flora.jpg

Workshops til firmaer og institutioner

Styrk samværet og slip kreativiteten løs og få en skræddersyet  blomster-

workshops. En social aktivitet, hvor I lærer at lave blomster af crepepapir. Alle kan være med til at lave blomster, både voksne og børn. Vi varierer både temaer og sværhedsgrad så det passer ind i netop jeres sammenhæng.

 

Blomster spreder glæde! Evighedsblomster af naturlige materialer er bæredygtige og sender et smukt signal.

I kan afholde blomsterworkshops på mange måder og i mange forskellige sammenhænge, som I også vil kunne se og læse mere om herunder til inspiration. Lad skabelsen af blomstergrene, buketter eller blomsterkompositioner danne ramme om kreative teambuilding øvelser, eller brug et blomsterevent som en fælles anledning til at pynte jeres arbejdsplads eller kantine op.

Florafabula holder workshops for store som små hold - og overalt i Danmark.

 

"Rikke Hallunds workshop var en oplevelse fyldt med skønhed og kreativitet. Vi havde en super hyggelige aften, vi lærte vi at kreere de mest fantastiske papirs blomster med Rikkes viden og ekspertise. Det var en fornøjelse at være en del af og dejligt at kunne dele oplevelsen med kollegaerne i Bavarian Nordic. Jeg kan på det varmeste anbefale en blomsterworkshop hos Florafabula." - Christina, Bavarian Nordic 

koldinghus_edited.jpg

Koldinghus

I anledning af H.K.H Kronprinsesse Marys 50 års fødselsdag havde Kongernes Samling, Koldinghus en særudstilling. Florafabula var inviteret med og holdt flere workshops i de smukke omgivelser.

petri_edited.jpg

Hotel Skt. Petri

Sammen med Hotel Skt Petri lancerede vi en eksklusiv blomstersalon med bobler og forfriskende snacks. Anledningen var Mors dag. Her fik deltagerne en hyggelig og sjov workshop på Hotel Skt. Petri i København.

IMG_1347.HEIC

Frederiksværk Børnehus

En julefrokost må gerne være kreativ. Som optakt til årets julefrokost var Florafabula inviteret med da Frederiksværk Børnehus havde personalefest. 

IMG_1990.HEIC

Bavarian Nordic

Bavarian Nordic er så heldig at have en personaleforening, som løbende holder spændende arrangementer. Florafabula gæstede foreningen med en workshop, hvor der blev skabt papirblomster i stor stil 

IMG_5802.HEIC

Hornbæk Hus

Idylliske Hornbæk Hus lige ved stranden i Hornbæk, danner hvert år rammen for kunsthåndværkere. Florafabula var inviteret med og holdt workshops for husets gæster.

IMG_2862.jpg

Langenæs Kirke, Aarhus

I anledning af Langenæs Kultur og Rose festival gæstede Rikke Langenæs Kirke, hvor de besøgende skabte de skønneste roser. 

IMG_7071.HEIC

Hus & Haveliv, Frederiksberg Have

Kan man lave papirblomster i det fri? Ja, det kan man godt. På den årlige Hus og Haveliv livsstilsmesse i den romantiske Frederiksberg Have, holdt Florafabula under hele messen løbende workshops for de besøgende

Røde Kors, Nordrum, Det lille kafferisteri, blomsterfestivaler i Halsnæs 

Foruden en lang række private workshops

bottom of page