top of page

Intet overgår naturens skønhed og det vil Florafabula gerne minde dig om; Derfor åbner vi dørene til en række blomstersaloner, hvor du selv skaber dine egne blomster i store rum og skønne inspirerende rammer, som emmer af kunstnerisk nerve.

 

Du bliver forkælet med levende og opløftende toner fra pianoet og du får serveret små skønne og lette frokost anretninger og et glas bobler til dine blomsterkreationer.

 

Tag din datter, din veninde eller din ven, din mor eller din søn med til en blomstersalon, og lær at lave evighedsblomster i en magisk setting, gode grin og inspirerende samvær med andre.

Din blomst venter.

Holdet bag Florafabula

Rikke_edited.jpg

Rikke Hallund

Rikke Hallund, uddannet animationsinstruktør ved Den Danske Filmskole 2002. Står bag flere tv-serier vist på DR og Ramasjang som instruktør/manusforfatter/producent. Rikke stiftede i 2010 eget produktionsselskab; Perlefilm og har siden skabt universer og produceret / instrueret en række kortfilm, som har høstet internationale festival priser. Rikke modtog 2020 Statens kunstfonds arbejdslegat.

IMG_0294_edited.jpg

Mira Hilli Møller Hallund

Mira Hilli er musiker, animator og sangskriver og har været med på Florafabula-holdet siden starten. Mira har spillet klaver det meste af mit liv, og da muligheden bød sig for at spille underlægningsmusik til blomsterworkshops på Mejeriets fantastiske flygel, slog Mira til. 

154957_edited.png

Claus Johnsen

Claus går i køkkenet, når vi har serveringer på vores workshops. Claus har en stor passion for vegetariske oplevelser og er inspireret af det mellemøstlige køkken. Når Claus ikke bære forklæde, er han producer hos Perlefilm. 

bottom of page