top of page

søn. 04. sep.

|

Nordrum

Blomster & Bobler i gårdhaven

Vi holder en pop-up workshop i Hornbæk hos Nordrum. Denne workshop er derfor udendørs i telt i Nordrums smukke gårdhave. Du bliver instrueret i at lave de smukkeste valmueblomster og får mulighed for at lave enten en stor eller flere små valmuer alt efter evne og dit ambitionsniveau.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Blomster & Bobler i gårdhaven
Blomster & Bobler i gårdhaven

Tid & sted

04. sep. 2022, 14.00 – 16.30

Nordrum, Skolebakken 4, 3100 Hornbæk, Danmark

Gæster

Om eventet

På denne pop-up workshop bliver du instrueret i at lave de smukkeste papirblomster og får mulighed for at lave din egen lille valmuebuket, som passer til dig. Lav en eller flere blomster alt efter evne, blomsterstørrelser og dit ambitionsniveau - Alt sammen til levende og skøn musik fra pianoet. Bemærk at denne udgave af Blomster og Bobler er udendørs i telt. Så husk en ekstra trøje. 

Vi tager udgangspunkt i nogle enkle skabeloner, og du bliver guidet undervejs. Jeg viser de grundlæggende teknikker og så kan du selv vælge sværhedsgrad, samt farver og størrelse på dine blomster. Uanset, får dine blomster deres helt eget udtryk og personlighed, og det sker helt af sig selv.

Vi serverer et glas bobler til at fejre dagens fine blomster. Der vil være kaffe og te og workshop er inkl.  materialer.

Billetter

 • Entré

  Inkl. materialer og et glas bobler. Ekskl. gebyr.

  349,00 kr.
  +8,73 kr. Servicegebyr
  Salg slut
 • Børnebillet

  Denne billet er til børn under 12 år.

  150,00 kr.
  +3,75 kr. Servicegebyr
  Salg slut

Total

0,00 kr.

Del dette event

bottom of page