top of page

søn. 12. maj

|

Florafabula

Blomster, lamper og gopler

På denne workshops lærer du at lave skønne og eventyrlige papirlamper, du vælger selv model og kan vælge mellem pendel, stander eller væglampe. Nogle modeller kræver en efterbetaling. Du kan også kreere smukke blomster efter eget valg, samt store eller små gopler.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Blomster, lamper og gopler
Blomster, lamper og gopler

Tid & sted

12. maj 2024, 13.00 – 17.00

Florafabula, Nordvej 4, 3390 Hundested, Danmark

Gæster

Om eventet

På denne dag kan du kreere smukke blomster, lamper, samt store og små gopler. Vi har 4 timer til rådighed, så du skulle gerne få tid til at lave lige det du drømmer om. Da workshoppen foregår i blomsterværkstedet og vi derfor ikke er så mange kursister, kan jeg guide dig til at lave lige det du ønsker indenfor alle kategorier. Der er masser af inspiration på værkstedet og du kan derfor fint udvælge en værksteds model som dit udgangspunkt. 

Alle er velkomne, både øvede og nybegyndere. Jeg instruerer og hjælper til undervejs i processen, så du kommer bedst i mål med dine ønsker. Vi har et stort udvalg af papir, farver og forskelligt tilbehør, så du kan skabe din helt egen kreation. Jeg har mange blomsterskabeloner og på værkstedet er der mange blomster at blive inspireret af. Indenfor lampekategorien er der to forskellige væglampe-modeller men utallige måder at lave dem på. Bliv inspireret af de mange modeller på værkstedet. Udover det er der også standerlamper, og pendel lamper i forskellige modeller. Din lampe får dit helt personlige udtryk uanset hvad du vælger. 

Merpris afhængig af lampemodel: dog kun standerlampe eller flad væglampe kr. 100-250 kr,- som betales på dagen.

Prisen for evt. ekstra materialer er, valgfrit: (Betales på workshoppen)

Ledning og fatning kr. 100,-

At skabe en lampe er en proces som kræver en god portion tålmodighed, men alle kan være med på denne workshop uanset alder, og både den erfarne og den uerfarne er velkomne, - dem som tror de ikke kan kreerer ofte det mest fantastiske.

Husk praktisk tøj eller et forklæde.

Lamperne er ekskl. ledninger og fatninger. Brugsvejledning udleveres på dagen.

Workshoppen er inkl. kaffe/ te og snacks.

Billetter

  • Billet

    Prisen er ekskl. materialer. Vi serverer kaffe, te samt lette forfriskninger.

    599,00 kr.
    +14,98 kr. Servicegebyr
    Salg slut

Total

0,00 kr.

Del dette event

bottom of page