top of page

søn. 12. feb.

|

Mejeriet

Blomster og Bobler

Du bliver instrueret i at skabe de smukkeste blomster af crepepapir, og du får mulighed for skabe din egen blomsterkomposition, inspireret af forskellige buketter. Vi tager udgangspunkt i valmuen, strandrosen og andre valgfri skabeloner. Inklusiv lækre forfriskninger og et glas med liflige bobler.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Blomster og Bobler
Blomster og Bobler

Tid & sted

12. feb. 2023, 13.00 – 17.00

Mejeriet, Torupvejen 135B, 3390 Hundested, Danmark

Gæster

Om eventet

Du bliver instrueret i at lave de smukkeste papirblomster og får mulighed for at lave din egen blomsterkomposition. Skab dine egne blomster alt efter evne, størrelser og farver og facon. Vi tager udgangspunkt i nogle enkle skabeloner, blandt andet valmuen og strandrosen. Du bliver guidet grundigt undervejs og alle kan være med - uanset erfaring og alder. Jeg viser dig de grundlæggende teknikker. Du vælger selv sværhedsgrad, samt farver og størrelse på dine blomster. Uanset, får dine blomster deres helt eget udtryk og personlighed, og det sker helt af sig selv.

Vi serverer et glas liflige bobler ledsaget af en let meze (små retter) bestående af små forfriskende vegetariske anretninger.

Workshop er altid inkl. materialer, kaffe/te ad libitum. Der er desuden mulighed for at købe blomsterkits på dagen, så du kan udbygge din komposition eller buket hjemme.

Billetter

  • Entré

    Inkl. materialer, kaffe/ te samt let tapas, lidt sødt og liflige bobler.

    599,00 kr.
    +14,98 kr. Servicegebyr

Total

0,00 kr.

Del dette event

bottom of page