top of page

lør. 26. feb.

|

Kongernes Samling, Koldinghus

Blomstersalon på Koldinghus

I workshoppen lærer du at lave smukke valmuer af italiensk crepepapir, som er det fineste crepepapir. Her får du mulighed for at lave din egen lille buket. Du kan vælge at lave én eller flere blomster alt efter evne, farve, blomsterstørrelser og dit ambitionsniveau.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Blomstersalon på Koldinghus
Blomstersalon på Koldinghus

Tid & sted

26. feb. 2022, 14.00 – 17.00

Kongernes Samling, Koldinghus, Koldinghus 1, 6000 Kolding, Danmark

Om eventet

I workshoppen lærer du at lave smukke valmuer af italiensk crepepapir, som er det fineste crepepapir. Her får du mulighed for at lave din egen lille buket. Du kan vælge at lave én eller flere blomster alt efter evne, farve, blomsterstørrelser og dit ambitionsniveau. Italiensk crepepapir er et fantastisk materiale at arbejde med, hvor vi skal afprøve forskellige former for farvninger af papiret.

Workshoppen er for alle uanset alder, og uanset om du er nybegynder eller har erfaring med at lave crepepapirsblomster. Alle materialer er inklusiv i workshoppen. Vi garanterer, at du får en smuk evighedsblomst med hjem til din stue. Bliver du inspireret til at arbejde videre derhjemme, kan du købe et blomster-kit med alt det, du har brug for til at kreere flere blomster.

Del dette event

bottom of page