top of page

lør. 26. nov.

|

Mejeriet

Ikebana blomsterarrangement

Denne workshop er til dig som tidligere har været på et af Florafabulas kursus tidligere eller blot har mod på at fordybe dig i blomsterne en hel dag. Ikebana er japansk af oprindelse og betyder kunsten at arrangere blomster der lever.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Ikebana blomsterarrangement
Ikebana blomsterarrangement

Tid & sted

26. nov. 2022, 10.00 – 16.00

Mejeriet, Torupvejen 135B, 3390 Hundested, Danmark

Om eventet

På dette dagskursus har vi 6 timer, hvor vi får serveret en frokost undervejs. Vi lader os inspirere af netop denne Ikebana kunstart og laver smukke blomsterarrangementer ud af crepepapirsblomster. Medbring derfor et smukt fad eller skål, som vi så vil arrangere dine blomster i, så du får et smukt ikebana blomster arrangement med hjem efter endt workshopdag. Min anbefaling er at fadet blot ikke er for stor, men får du et fad med som ikke rigtig matcher dit endelige blomsterarrangement, kan du blot skifte fadet til et andet når du kommer hjem.

Du bliver på dagen instrueret i at skabe dine egne forskellige blomster af crepepapir. Vi vil tage udgangspunkt i 3 forskellige blomsterskabeloner, som du kan arbejde ud fra, hver en af skabelonerne vil være en blomstergen, og hvor du kan hente en gren fra haven, hvis du vælger dette.

Herefter skal blomsterne arrangeres i din medbragte skål eller fad, sådan at de fremtræder smukt, enkelt og naturligt. Udover de blomster, som du skaber af crepepapir, kan du også yderligere benytte grene eller kogler fra haven. Du er også velkommen til at tage materialer med hjemmefra, da alt i princippet kan bruges.

Det er muligt at tilkøbe en blomsterfakir, som er den som er brugt på billedet til at holde blomsterne i vasen. Det anbefaler vi, da det er det nemmeste at arbejde med, men det er et tilvalg, da vi også har andre materialer man kan bruge og som ikke koster ekstra. Vores blomsterfakir koste 199,- og kan købes på workshoppen.

Kurset varer 6 timer kl. 10 - 16 og er for dem som virkelig har lyst til at fordybe sig og skabe deres eget unikke blomsterarrangement. Der vil være kaffe, the og kage ad libitum, og vi får serveret en dejlig frokost på dagen.

Billetter

  • Voksen

    Inkl. materialer, frokost, kaffe/te

    799,00 kr.
    +19,98 kr. Servicegebyr
    Salg slut

Total

0,00 kr.

Del dette event

bottom of page